Kakšno je privlačno telo za moške in kakšno za ženske?

Foto: Profimedia Kate Upton Foto: FameFlynet Cameron Diaz Foto: FameFlynet Hugh Jackman Foto: Fame Flynet Ryan Gosling
Ženske so z Venere, moški z Marsa, kajne? To se vidi tudi v njihovi definiciji privlačnega telesa.
Oglej si celoten članek

Najnovejša raziskava, ki so jo naredili pri revijah Men's Health in Woman's Health, kaže, kakšno naj bi bilo seksi telo v očeh žensk in v očeh moških. V raziskavi je sodelovali tisoč žensk in tisoč moških, ki so odgovarjali na vprašanja, kakšno telo je seksi.

Ženske so odgovorile, da se jim zdi vitko in mišičasto telo Cameron Diaz izjemno seksi in privlačno, so moški prišli do skupnega zaključka, da jim je najbolj všeč telo manekenke Kate Upton, ki ima ravno prav oblin.

Ko je beseda stekla o seksi moškem telesu pa so ženske odgovorile, da jim je najbolj všeč telo Ryana Goslinga, moškim pa je bolj všeč telo Hugha Jackmana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.