Kaj je tako razvnelo Dorotejo?

Foto: Miha Bužga Doroteja Premužič Foto: Miha Bužga Mistri Foto: Miha Bužga Mistri
Tudi lepotice, kot je Doroteja Premužič, imajo šibko točko. Preverite, katero ...
Oglej si celoten članek

Doroteja Premužič se je prejšnji teden zelo zabavala, saj je kot žirantka imela priložnost ocenjevati postavne fante na tretjem predizboru za Mistra Slovenije 2012 v Mariboru. Lepotici, ki nam je pred kratkim zaupala, da se je pripadniki močnejšega spola kar malo bojijo, tokrat fantje niso mogli uiti.

"Zelo sem se veselila dela žirantke. Katera pa bi se branila opazovanja in ocenjevanja lepih fantov? (Smeh.) Najbolj vroč in težko pričakovan izhod je bil tisti v kopalkah, ko smo si žirantke konkretno napasle oči," nam je zaupala Doroteja in izdala, da med kandidati žal ni imela priložnosti spoznati svojega princa na belem konju: "Osebno žal nisem spoznala nobenega kandidata, so pa vsi izredno simpatični. Imam tudi že svojega favorita."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.