Kaj je tokrat zakuhala Danica?

Foto: Gostilna na Gradu Danica Lovenjak Foto: Gostilna na Gradu Svetozar Raspopović Pope in Nace Rajh Foto: Gostilna na Gradu Črt Slavec in Iris Mulej Foto: Gostilna na Gradu Ana Marija Mitić in Nejc Simšič Foto: Gostilna na Gradu Srečko Blas Foto: Gostilna na Gradu Srečko Blas, Črt Slavec in Iris Mulej Foto: Gostilna na Gradu Črt Slavec, Danica Lovenjak in Iris Mulej Foto: Gostilna na Gradu Ana Marija Mitić in Nejc Simšič Foto: Gostilna na Gradu Ana Marija Mitić Foto: Gostilna na Gradu Gostilna na Gradu Foto: Gostilna na Gradu Gostilna na Gradu Foto: Gostilna na Gradu Gostilna na Gradu Foto: Gostilna na Gradu Gostilna na Gradu
Danica Lovenjak se vse bolj uveljavlja tudi v gostinstvu, kot desna roka znanega ljubljanskega gostilničarja Svetozarja Raspopovića - Popeta je namreč znova razvajala z vrhunskimi kulinaričnimi poslasticami.
Oglej si celoten članek

V Gostilni na gradu se je odvil še en slasten kulinarični večer, po katerem so si prste obliznili tudi številni domači zvezdniki. S primorskimi in panonskimi dobrotami sta na večerji, ki sta jo poimenovala Dva starca in dve morji, razvajala Svetozar Raspopović - Pope in Nace Rajh.

Hobotnica s krompirjem, list pečenega ohrovta, piščančji paprikaš, testenine s piščancem, grahova krema, dodoli z ocvrto čebulo, krompirjev pire, bakala, podušena špinača, sardoni iz ponve, jabolčni štrudelj, retaš iz maka in višnje ter vaniljeva krema so bili glavni kulinarični protagonisti, ki niso nikogar pustili ravnodušnega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.