Kaj je z Amy?

Foto: Žurnal24 Amyjina ločitev se lahko sprevrže v umazan boj.
Amy Winehouse so v ponedeljek prepeljali v bolnišnico, potem ko je na svojem domu omedlela.
Oglej si celoten članek

Štiriindvajsetletnico je v bolnišnico pospremil njen oče, potem ko je za kratek čas izgubila zavest. "Počuti se dobro. V bolnišnici so jo obdržali na opazovanju," je sporočil njen menedžer in dodal, da zdravniki še ugotavljajo, kaj je bil vzrok za njeno slabo počutje.

Amy naj bi se odpravila pred hišo, kjer so jo pred tem kar nekaj časa čakali kanadski oboževalci, ki pa jih ob njenem prihodu ni bilo več. Ko je stopila pred hišo, pa je pevko nenadoma obšla slabost in samo pomočniku svojega menedžerja se ima zahvaliti, da se vse skupaj ni končalo z buškami in modricami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.