Kaj Katarina počne sedaj?

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Nekdanja notranja ministrica in predsednica stranke LDS v odhajanju te dni uživa v kvalitetnem prostem času, ki ga zaradi obilice dela ni imela že leta.
Oglej si celoten članek

Vedno urejeno in nasmejano Katarino Kresal smo srečali v kinu Komuna na nedavni premieri celovečerca Izlet. Nekdanja ministrica po burnem, a neuspešnem, zadnjem volilnem boju uživa v prostem času, a pravi, da ne za dolgo: "Malo več časa je, vendar kolikor se poznam, je to le začasno obdobje. V tem kratkem času uživam v tem in si res ogledam kakšno predstavo ali film več, vendar bo tega v kratkem konec. Malo več časa imam za branje knjig, upam da mi uspe prebrati še kakšno, preden me tempo potegne nazaj."

Katarina je Gazvodov prvenec Izlet, ki govori tudi o krizi identitete, zelo pohvalila, o svoji mladosti pa povedala: "Imela sem lepo, sproščeno mladost, tudi s kakšnim izletom, vendar na srečo brez tistega prizvoka, da ne veš, kaj bo čez nekaj dni ali mesecev. K sreči mi je bila ta izkušnja prihranjena in imam samo lepe spomine."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:19 20. Januar 2012.

    ni mi všeč izbira njenega partnera. kot prvo, ji ne more prit, drugo, da to žrtvuje za denar....joj, kako ji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.