Kaj Lady Gaga vleče na stranišču?

Foto: Little Monsters/Terry Richardson
Foto: Little Monsters/Terry Richardson
Provokativna Lady Gaga je na svoji uradni spletni strani objavila fotografijo sebe, na kateri gola sedi na straniščni školjki.
Oglej si celoten članek

Gospodična Gaga očitno spet potrebuje nekaj promocije. Na svoji uradni spletni strani Littlemonsters.com je namreč objavila fotografijo, na kateri gola sedi na straniščni školjki, v rokah pa drži cigareto. Fotografijo je posnel njen prijatelj Terry Richardson, s katerim je v preteklosti že večkrat sodelovala, ob njej pa sta zapisala, da je nista retuširala.

Pevka je pred tem že večkrat dokazala, da se v Evinem kostumu počuti odlično. Krožijo tudi govorice, da vokale v studiu najraje snema brez oblačil, saj meni, da takrat zveni bolj iskreno. To bi lahko pojasnilo tudi to fotografijo; po snemanju nove pesmi je odšla na sprostitev s cigareto.

Kot najstnica pa je imela pevka težave s kilogrami. V zadnjem času se je zredila za dobrih deset kilogramov, pred leti pa se je, kot je zaupala, spopadala z bulimijo in anoreksijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.