Kaj letni čas rojstva pove o vas?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nova raziskava trdi, da o vas več kot astrološko znamenje pove letni čas, v katerem ste rojeni.
Oglej si celoten članek

Študija, v kateri je sodelovalo 400 oseb, je pokazala, da med ljudmi, ki so rojeni v istem letnem času, obstaja več podobnosti.

Rojeni v pomladnih mesecih
Ljudje, rojeni v spomladi, veljajo za velike optimiste, so pa tudi precej naivni. V vsaki osebi vidijo  prijatelja ali potencialnega partnerja. Verjamejo v večno ljubezen in zvestobo.

Rojeni v zimskih mesecih

Tiste, ki so rojeni v hladnejših mesecih, ne boste zlahka vrgli s tira. Znani so po svojih močnih živcih.

Rojeni jeseni
Ljudje, rojeni v jeseni, so zelo prilagodljivi. Konec romantične zveze jih bo prizadel, ampak ne za dolgo. Hitro se bodo pobrali in se posvetili iskanju novega partnerja.

Rojeni v poletnih mesecih
Zanje je značilno nihanje v razpoloženju. Z drugimi besedami, lepo vreme bo v njih vzbudilo pozitivne občutke in veliko navdušenje, že prvi jesenski dež pa jih bo pahnil v slabo voljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.