Kaj letos obleči za na plažo?

Foto: Imaxtree plaža Foto: Topshop Topshop, 31 EUR Foto: H&M H&M, 24,95 EUR Foto: Topshop Topshop, 42 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 29,99 EUR Foto: Roxy Roxy, 37 EUR Foto: Asos Asos, 19,88 EUR Foto: Zara Zara, 9,95 EUR Foto: Zara Zara, 22,95 EUR
Upajte si in pokažite trebušček, ne pozabite niti na opazen nakit. Ja, ta je tudi letos na plaži zelo zaželen.
Oglej si celoten članek

Pozabite na preživet pareo. Na plažo se odpravite vsaj v lahkotni pisani obleki - kratka pristaja vsem, dolga pa je najlepše videti na visokih. Če ste samozavestni, si letos dovolite več in skočite v zelo kratke hlače in top, ki razkriva popek. Tiste, ki bi trebušček rade skrile, oblecite daljšo različico.

Široko s potiskom

Zelo modni boste v širših majicah in topih s tropskim potiskom in izdelanimi detajli na robovih. Z detajli se lahko poigrate tudi na kratkih hlačah - pobrskajte po modnih prodajalnah, videli boste, da se letos tudi na kratkih hlačah vse vrti okoli potiskov, barv ter čipkastih in kristalnih detajlov.

Za piko na i

Obujte sandale z ravnim podplatom in usnejnimi trakovi, pred soncem se zaščitite s slamnikom, ne pozabite na veliko torbo in sončna očala, izstopali pa boste z opaznim nakitom. Seveda tega med uživanjem na plaži snemite.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.