Kaj misli, ko reče …

Foto: Žurnal24 Po mnenju zakoncev Pease moški resnično mislijo samo na seks. (Foto: iStockPhoto
Znana avtorja knjig o medsebojnih odnosih Allan in Barbara Pease ženskam ponujata slovar za lažje razumevanje moških.
Oglej si celoten članek

Avtorja mnogih knjig o medsebojnih odnosih Allan in Barbara Pease v svoji novi knjigi Zakaj moški hočejo seks, ženske pa potrebujejo ljubezen razkrivata, kaj moški resnično mislijo, ko komplimenti do nasprotnega spola iz njih kar dežujejo.

10 izjav in 10 resnic:

  • Lepa/Krasna/Čudovita si. – Tvoj obraz je simetričen, kar je dober znak, da bi mi rodila lepe otroke. Želim seksati.
  • Nocoj se ti ne morem upreti. – Seksati morava čim prej.
  • Bodiva le prijatelja. – Nisi mi všeč ali pa sem te že prebolel. Upam, da me ne boš več klicala in pošiljala 40 sms-sporočil na dan.
  • V tem si videti odlično. – Ta obleka poudarja tvoje telo, še posebej boke in prsi. Vse to me neizmerno vzburja in takoj bi seksal.
  • Bi šla k meni na kavo? – Imejva nor seks, dokler sem še pijan in se še ni zdanilo. Svetloba bi lahko razkrila napake, ki jih morda imaš.
  • Bi kaj popila? – Dovoli mi, da te s pomočjo alkohola omehčam in tako mogoče pristaneš na seks.
  • Danes ne moram ostati pozno, zjutraj moram zgodaj vstati. – Hvala za seks, moram iti.
  • Želim si odprte in iskrene zveze. – Čeprav tega nočeš slišati, mi bo ta izjava pomagala pri izgovoru, da sem ti že na začetku povedal, kako stvari stojijo.
  • Poklical te bom./Se vidimo, ko se klub zapre. – Če nocoj ne najdem druge, lahko seksam s tabo.
  • Ne gre zate, problem je v meni. – Seveda gre zate. Pojdi in se ne vračaj.


Tiste, ki ste trenutno v fazi sovraženja moških, boste po branju slovarja zakoncev Pease imele še dodaten razlog za uživanje v samskem življenju, optimistke pa lahko le upamo, da ni vse tako črno-belo in da se še najdejo moški, ki ne delujejo povsem neandertalsko.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.