Kaj na vas moški opazijo med seksom?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Vas zanima katere štiri stvari moški opazijo med deljenjem intimnih trenutkov?
Oglej si celoten članek

1. Kakšno perilo imate na sebi
Seveda, to bo namreč izrazilo, da ste o seksu razmišljale in se zanj tudi uredile …

2. Vaše dihanje
Je vaše dihanje bolj močno kot sicer? Je vaš glas bolj globok? To vse so indici, da ste resnično vzburjene … Moškim je všeč šepetanje na uho in vsi vzdihi, ki kažejo na to, da z njim neizmerno uživate.

3. Pogled
Globok pogled v oči partnerja med deljenjem intimnosti je vreden veliko. V primeru, da oči usmerite v strop, je to lahko znak pristnega dolgočasja, podroben pogled na njegovo orodje pa v njem lahko ustvari negotovost.

4. Gibanje telesa

Ste nepremične in srepo zrete predse ali ste se pripravljene zliti z njim v eno božansko celoto? Govorica telesa v intimnih trenutkih vsekakor lahko pove veliko …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.