Kaj naj v porodnišnico vzame očka?

Foto: Žurnal24 Ne pozabite na fotoaparat, saj bodo prvi posnetki nogic in rokic najbolj sladki.
Ženske torbo za v porodnišnico pripravljajo ves mesec, kaj pa moški? Res v porodnišnici ne potrebujejo ničesar? Nekaj nasvetov, da bo nestrpno čakanje v porodnišnici lažje tudi za očke.
Oglej si celoten članek

Ker nikoli ne veste, kako dolg bo porod, in ker bi seveda radi z mamico in otročičkom v porodnišnici preživeli kar se da dolgo, vam bodo morda prav prišle stvari s spodnjega seznama. Kaj boste dodali v svojo porodnišnično torbo, je seveda odvisno od vas, naj pa vas spomnimo, da po naporni noči morda ne boste imeli časa odhiteti domov, saj boste hiteli k staršem, prijateljem ali po uradnih opravkih.

Stvari, ki jih moški lahko potrebuje v porodnišnici:

  • zobna ščetka in zobna krema;
  • oblačila, ki jih boste potrebovali, ko se boste s porodnišnice odpravili po opravkih;
  • fotoaparat ali kamero, nikar pa ne pozabite na dodatne baterije – saj veste, te se ponavadi izpraznijo ravno takrat, ko jih najbolj potrebujete;
  • seznam telefonskih številk ljudi, ki jih želite obvestiti o srečnem dogodku;
  • hitre prigrizke, kot so žitne ploščice ali čokolada, ne pozabite pa tudi na sladko presenečenje za srečno mamico;
  • če želite partnerko pred in med porodom presenetiti in razvajati, ne pozabite na masažno olje ali majhne masažne pripomočke;
  • revije ali križanke, ki vam bodo krajšale čas ob morebitnem čakanju in vas odvrnile od napada živčnosti;
  • bodoči očki bolj živčne narave doma ne pozabite tablet proti glavobolu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.