Kaj najprej naredi Mel Gibson, ko pride v Sarajevo?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zavije na čevapčiče, jasno ...
Oglej si celoten članek

Ameriški režiser in igralec avstralskih korenin Mel Gibson se te dni mudi v prestolnici BiH. Takoj ko je prišel v Sarajevo, je najprej zavil v znano restavracijo Seje Brajlovića, ki slovi po vrhunskih balkanskih jedeh z žara, v prvi vrsti čevapčičih. In prav te si je zvezdnik filmov Nori Maks, Smrtonosno orožje in Pogumno srce tudi privoščil. 

Z gosto brado in v trenirko oblečeni 67-letni Gibson, sicer tudi z oskarjem nagrajeni režiser, se je moral seveda z ekipo restavracije tudi fotografirati. Ta pa je skupno fotografijo ponosno pokazala na Instagramu. "V družbi z največjo faco Hollywooda," so zapisali in s ščepom humorja dodali, da se Gibson pri njih mudi na pogovorih glede snemanja akcijskega prizora, v katerih glavni šef Sejo igra stransko vlogo, ostali člani ekipe pa bodo statisti in akrobati.  

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.