Kaj naredijo mame, ko se otroci odselijo?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Čeprav je materam težko, ko njihovi otroci zapustijo toplo zavetje doma, se tretjina vseh tega dogodka veseli. Se vam svita, zakaj?
Oglej si celoten članek

Matere se veselijo dodatnega prostora, ki ga bojo pridobile za oblačila. V anketi, ki jo je izvedla britanska spletna stran isme.com, je kar 84 sodelujočih mam dejalo, da že imajo načrt, kako bojo spremenile sobe svojih otrok, ko bojo ti odšli od doma. Tretjina vseh vprašanih je dejala, da bojo sobe uporabile za garderobni prostor, poroča Daily Mail. Nekaj sodelujočih bo sobo spremenilo v telovadnico, nekaj pa v sobo za hišne ljubljenčke.

Pri 24 nič več pri starših

Mame, ki so sodelovale v anketi, so dejale, da je najprimernejše leto za izselitev, ko otrok dopolni 23 let. Sodobne mame vedo, česa si želijo, in svojega življenja ne želijo popolnoma podrediti svojim naslednikom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.