Kaj o spolnem življenju razkriva mesec rojstva

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Astrologinja Suzie Kerr o tem, kaj mesec rojstva razkriva o našem spolnem življenju.
Oglej si celoten članek

Rojeni januarja: Osebe, rojene januarja, so bolj konzervativne narave. Kadar so zaljubljeni, pa jih je težko ustaviti. Kozorogi veljajo za eno najbolj perverznih znamenj, čeprav tega na prvi pogled ne kažejo.

Rojeni februarja: Gre za pustolovce, polne strasti, ki pa si jo morate zaslužiti. Z njimi morate najprej vzpostaviti čustveno vez, kar ni vedno lahko.

Rojeni marca: Čas radi preživijo v postelji. Njihov seks je intenziven. Ker se partnerju popolnoma predajo, seks občutijo kot nekaj, kar jih s partnerjem povezuje. Seks pogosto dvignejo na duhovno raven.

Rojeni aprila: So zelo neodvisni, ko pa nekomu poklonijo srce, se jim popolnoma predajo. Seks z njimi je vroč in strasten, saj jim vlada Mars. Zelo hitro se naveličajo ljubimcev.

Rojeni maja: Ljubijo udobje, čutnost in toplino. Obožujejo seks na svilenih rjuhah in v urejenih sobah.

Rojeni junija: Preizkusiti želijo vsak položaj, saj so zelo radovedni. Niso pa tako strastni, kot tisti, ki so rojeni februarja … Če iščete nekoga, ki vam bo v uho šepetal poredne stvari, si poiščite osebo, ki je rojena v tem mesecu.

Rojeni julija: Potrebujejo varnost, zato si želijo čustvene povezanosti. Za ljubljeno osebo bi storili vse – jih razvajali in poskrbeli, da bodo vse njihove potrebe zadovoljene.

Rojeni avgusta: Obstajata dva pola – ali so izjemno radodarni ali pa izjemno egoistični. Ena skupina bi za svojega partnerja storila vse, druga pa bi ga takoj po seksu zapustila. V postelji jim ne ukazujte.

Rojeni septembra: So zelo strasti, čeprav imajo svoja čustva ves čas pod nadzorom. Med seksom se morate potruditi, sicer se vam ne bodo predali. Aferice jih ne zanimajo, če pa se bodo v vas zaljubili, vam bodo izpolnili vsako željo.

Rojeni oktobra: Slikovito in strastno vam bodo predstavili, kakšen je seks z njimi in kako se boste počutili. Ko se vam bodo izpovedali, se bodo razmerja lotili počasi, saj želijo, da izkušnja traja čim dlje. Vzeli si bodo čas in vas počasi osvajali. Niso tako strastni, so pa kljub temu pravi osvajalci. Seks z njimi je romantičen.

Rojeni novembra: Gre za zelo strastne osebe, ki morajo imeti občutek, da je partner samo njihov. Pripravljeni so eksperimentirati.

Rojeni decembra: V postelji so zelo kreativni. Radi pripovedujejo zgodbice in igrajo vloge. Čustveno se jim je težko približati, seks pa je kljub temu fantastičen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.