Kaj obuti na najdaljšo noč

Foto: Flynet Tamala Jones Foto: Flynet Tamala Jones Foto: Flynet Alyssa Campanella Foto: Flynet Alyssa Campanella Foto: Flynet Marisa Tomei Foto: Flynet Marisa Tomei Foto: Flynet Kate Hudson Foto: Flynet Kate Hudson Foto: Flynet Emmy Rossum Foto: Flynet Emmy Rossum Foto: Flynet Leighton Meester Foto: Flynet Leighton Meester Foto: Flynet Nadia Bjorlin Foto: Flynet Nadia Bjorlin Foto: Flynet Liza Lapira Foto: Flynet Liza Lapira Foto: Flynet Natassia Malthe Foto: Flynet Natassia Malthe Foto: Flynet Tila Tequila Foto: Flynet Tila Tequila Foto: Flynet Reese Witherspoon Foto: Flynet Reese Witherspoon
Ne veste, kaj bi obule na najdaljšo noč v letu? Zvezdnice se s podobnim problemom soočajo večkrat na mesec, saj morajo biti na rdeči preprogi kot iz škatlice. Zato smo se po ideje odpravili v Hollywood. Preverite, kaj na rdeči preprogi nosijo zvezdnice, in morda imate sanjski par že v omari!
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.