Kaj piti, da bo seks boljši?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Obstaja alkoholna pijača, ki ženskam zagotovi vrhunski orgazem.
Oglej si celoten članek

Rdeče vino je tista pijača, ki lahko izboljša vaše seksualno življenje. Glede na nedavno italijansko raziskavo rdeče vino vsebuje snovi, ki spodbudijo delovanje najpomembnejših erogenih con pri ženskah. In pri moških? Dva kozarca na dan poskrbita, da se znatno poviša raven testosterona, kar lahko pomaga pri preprečevanju impotence. Rdeče vino tako pri moških kot tudi pri ženskah pospeši oziroma poveča željo po seksu.

V Kanadi pa so potrdili, da ima rdeče vino veliko pozitivnih učinkov na naše telo. "Rdeče vino vsebuje spojino, ki se imenuje resveratrol, ki krepi splošno zdravje našega telesa. Študija je ugovorila, da ima rdeče vino enak učinek kot ena ura gimnastike," je povedal eden od znanstvenikov.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.