Kaj pravite, koliko stane jakna Jankovićeve "ta mlade"?

Foto: mediaspeed Ursula Gawish Foto: Osebni arhiv Goga Štiftar, lastnica trgovine Pentja Concept Store
Ursula Gawish, izbranka Damijana Jankovića, v jakni z naslovnice revije Elle na rdeči preprogi.
Oglej si celoten članek

"Snaha“ ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Ursula Garwish, se je na ljubljanskem tednu mode pojavila v vijolični jakni slovenskega modnega oblikovalca Petra Movrina, ki v trgovini Pentja Concept Store stane 1570 evrov. Pod z bleščicami posuto kreacijo pa je mlada mamica nosila obleko iz čipke makrame oblikovalca Roka Čibeja, katere cena je 250 evrov.

Ursula je sicer znana po tem, da prisega na oblačila znanih kreatorjev. Pred nekaj leti je nekdo trdil, da nosi ponaredke. Njegov komentar je letel na torbico in čevlje oblikovalca Aleksandra Mcqueena. Kako se je na besede našega vira odzvala Ursula, lahko preberete TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:19 29. November 2016.

    Z NAKRADENIM DENARJEM NI PROBLEM NAKUPOVATI IN SE BOHOTITI Z TAKŠNIMI OBLAČILI,FUUUUUUUUUUUUUUUUUJ LOPOVI!!!!!!!!!

  • 15:10 28. November 2016.

    Ženska naj bi držala noge skupaj.....

  • 12:36 28. November 2016.

    To je vse na puf.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.