Kaj pravite na opravo te zvezdnice?

Foto: Profimedia Draya Michele Foto: Profimedia Draya Michele Foto: Profimedia Draya Michele Foto: Profimedia Draya Michele Foto: Profimedia Draya Michele Foto: Profimedia Draya Michele Foto: Profimedia Draya Michele Foto: Profimedia Draya Michele
Zvezdnice zadnje čase na dogodke hodijo še bolj gole kot sicer ...
Oglej si celoten članek

Obleke z globokimi dekolteji in nožnimi izrezi, ki intimne predele prekrivajo le s trakci, so na rdečih preprogah že stalnica, zvezdnice pa so šle to sezono še dlje in na zabave najraje oblečejo le kaj čim bolj prosojnega. TAKO sta se lepotici Winnie Harlow in Karrueche Tran v prosojni tkanini in spodaj skoraj brez na rojstnodnevni zabavi raperke Doje Cat pojavili prejšnji teden, oblikovalka, igralka in model Draya Michele pa je ta teden za rojstnodnevno zabavo glasbenika Draka oblekla tole izzivalno opravo. Čez tangice se je nadela le nekakšno verižico, ki je lepo razkrivala njeno zaobljeno zadnjico.

Kaj pravite, vam je všeč? 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:25 27. Oktober 2021.

    A samo to ima za pokazati??

  • 04:48 27. Oktober 2021.

    MAJKO MILA, ma koliko let pa ima ta mcdonaldska celulitna zadnjica???? matr ne morem verjet ,jaz imam sr.leta pa sem …

  • 19:18 26. Oktober 2021.

    Samo šeškanje po nagi riti.. in to brez rokavičke- koža na kožo.. - In toto stvorenje je bilo nekoč: Mala …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.