Kaj pravite o iPottyju?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kako malčka navaditi na kahlico? Zelo preprosto: s kahlico iPotty.
Oglej si celoten članek

Sejem zabavne elektronike (CES), ki je pretekli teden potekal v Las Vegasu, je ponudil kopico novosti s področja zabavne elektronike, vse od napravic za spremljanje zdravja do širokega nabora tablic, prenosnikov, mobilnih telefonov, zabavnih konzul in napravic, ki s pomočjo mobilnih telefonov ali tablic "olajšajo življenje". Med takšnimi je veliko zanimanja, vsaj med starši, požela tudi kahlica iPotty.

Oblikovalci kahlice ciljajo na starše z malčki, ki so, še preden shodijo in začnejo govoriti, "obsedeni" z iPad-om. Z njeno pomočjo naj bi bilo navajanje nanjo zabavnejše in enostavnejše, pravijo. Kako tudi ne, ko pa je malčka verjetno res najlažje zamotiti in umiriti z zabavnimi in barvitimi igricami.

Kahlica za "i-malčke" ima tudi pokrovček, s pomočjo katerega se lahko hitro spremeni v igralni sedež. Za sedaj je nastavek prilagojen le i-Padu, oblikovalci pa že razmišljajo, da bi naredili tudi takšnega, ki bi bil kompatibilen s tablicami drugih proizvajalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.