Kaj razvname bika, kaj ovna …

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Fetiši. Vsak astrološki znak ima perverzno plat …
Oglej si celoten članek

Oven
Ovni najbolj uživajo v adrenalinskih podvigih. Potrebuje divji seks. Razvnema ga naravni vonj telesa in zvok postelje, ki udarja ob steno ali tla. Uživajo v petelinjem zajtrku in grobi predigri.

Bik
Uživajo v velikih in lepih stvareh, ki so povezane s hrano in seksom. Za stvari, ki jih zadovoljujejo, si vzamejo čas. Njihov fetiš: ljubenski ugrizi in seks igrice s čokolado.

Dvojčka
Najbolj uživajo v oralnem seksu, žgečkanju, brzkakih, v postelji pa se radi igrajo tudi z vročimi igračkami.

Rak
Raki bodo za vas storili vse, če se bodo počutili ljubljene. Moški, rojeni v tem znamenju, se vzburijo ob pogledu na prsi, vsi raki pa obožujejo dotike po trebuhu in igranje vlog.

Lev
Ljubijo dramo, tudi med rjuhami. Vlecite jih za lase, divje jih zgrabite, spogledujte se z njimi, hvalite jih in se pripravite na pravo dogodivščino. Levi vas bodo znali prepričati v seks na plaži in vas razvajali z vročim striptizom.

Devica
To znamenje menda najbolj uživa v igricah s prevezami in vrvmi. Radi igrajo tudi vloge.

Tehtnica
Obsedeni so z zadnjicami, zato uživajo v šeškanju. Radi imajo tudi striptiz in igranje vlog.

Škorpijon
Škorpijon uživa v igricah z vrvmi, seksu v vodi ali na javnem mestu.

Strelec
Pustolovščine so jim v krvi. Želijo si seksa na javnem mestu in v nenavadnih položajih. Njihova omara je polna spolnih igračk.

Kozorog
Pomislite na visoke gore in razumeli boste, kaj vzburja kozoroge. Če jih ne razvnamete z visokimi petkami, seksom v naravi ali delovnem mestu, jih odpeljite v planinsko kočo. Kozorogi so znani tudi po tem, da si izbirajo starejše partnerje.

Vodnar
Futuristi. Obožujejo seks po spletu ali telefonu, skupinski seks, seksi govorico in seks igračke. 

Ribi
Med njihove največje fetiše spadajo obsedenost s stopali, poredne fotografije in voajerizem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.