Kaj se dogaja? Bill Cosby se vrača na sodišče!

Foto: EPA
Foto: EPA
Komik Bill Cosby se po dveh mesecih vrača na sodišče.
Oglej si celoten članek

Po tem ko je sodišče v Pennsylvaniji zavrnilo pritožbo Billy Cosbyja, se komik vrača v sodne klopi, kjer ga čaka sojenje. Naj spomnimo: skoraj osemdesetletni igralec je obsojen spolne zlorabe Andree Constand, trenerke košarke na njegovem domu leta 2004. Kasneje so se javile tudi druge ženske, ki naj bi jih Cosby nadlegoval v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Takšnih žensk je kar šestdeset, med njimi je tudi slavna manekenka Janice Dickinson. Vendar so ti primeri zastarali. 

Datum sojenja za enkrat še ni določen, do razsodbe bo minilo še vsaj leto dni. Nekoč priljubljenemu igralcu malih televizijskih zaslonov grozi deset let zaporne kazni, varščina, da se bo branil s prostosti, pa naj bi bila milijon dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.