Kaj se dogaja? Favoritka nepričakovano zapustila naš šov

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
V Exatlonu sta se ekipi Triglav in Jadran merili v tekmi za bonus, še pred tem pa jih je presenetila novica, da ena tekmovalk iz modre ekipe zapušča tekmovanje.
Oglej si celoten članek

Preden sta so se tekmovalci pognali na poligon Zlata mrzlica, jim je voditelj oddaje Miran Ališič sporočil, da zaradi poškodbe, ki se jo v kratkem času ne bo dalo pozdraviti, Dominikansko republiko in igro za 50 tisoč evrov zapušča Katarina Jerše.

Že tako oslabljena ekipa Jadran se je v boj s Triglavom morala podati s samo dvema dekletoma, medtem ko jih je bilo na drugi strani še vedno vseh pet. V nasprotju s pričakovanji so modri izredno dobro opravili s poligonom in rdečo ekipo odpravili z visokim rezultatom 10:3. S tem so si priborili prednost, s katero lahko v prvem krogu dvobojev na poligonu tekme za obstanek enemu tekmovalcu in tekmovalki v nasprotni ekipi prepovejo nastop.

Baraka slabo vpliva na odnose?

Modra ekipa je ob tem komentirala, da se rdečim pozna bivanje v baraki, saj zna ta vplivati na splošno razpoloženje v ekipi. Opažajo, da so odnosi v Triglavu slabši in da se pojavljajo trenja.

Igor Mikič nasprotno meni, da v baraki več treniraš kot v vili: "V vili se hitro razvadiš in padeš v cono udobja in si len. Imaš bazen, posteljo, klimo. Tukaj si pa primoran – ali boš ležal na tleh, ali pa boš malo treniral. In zanimivo, jaz v vili nisem treniral 14 dni, tukaj sem pa drugi trening danes naredil."

"Mislim, da smo tukaj veliko bolj aktivni kot smo bili v vili," se strinja tudi Chorchyp in dodaja, da je to zelo dobro za njihovo ekipo, saj se bolj povežejo. "Treningi so precej surovi," dodaja Franko Bajc, ki v Exatlonu trenira tudi za boksarski dvoboj, ki ga čaka po vrnitvi domov. "Predvsem pa je treba ostati miren v glavi in verjeti v to, da bomo iz vsega tega potegnili najboljše," sklene Franko.

Klub Mišica za tiste, ki ne marajo sestavljank

Največ preglavic je rdeči ekipi na poligonu sicer povzročala sestavljanka, saj se je večkrat primerilo, da tekmovalci modre ekipe že končali poligon, preden so tekmovalci rdeče ekipe uspeli sestaviti sestavljanko. Po porazu v baraki so se nato šalili, da bodo ustanovili klub Mišica, v katerem bodo tisti tekmovalci, ki se pri sestavljanju sestavljanke niso najbolje odrezali.

Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTube in na Facebook strani oddaje, zamujene dele pa si lahko ogledate na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.