Kaj se dogaja med Dominiko in Slavico?

Foto: Planet TV dominika, slavica Foto: Planet TV dominika, slavica Foto: Planet TV dominika, slavica
Kmetija: Nov začetek. Dominika in Slavica sta se skupaj umivali. Francu gre njuno držanje za roke, masiranje in skupno umivanje v nos.
Oglej si celoten članek

Člani bogate družine so se zgražali, ko so Dominiko in Slavico opazovali med skupnim tuširanjem. Kot piše na spletni strani šova Kmetija: Nov začetek, sta ženski priredili pravi lezbični šov. Dominika s takšnim početjem poskuša ujeziti svoje nekdanje dekle, ki naj bi bilo zelo ljubosumno. Pred vstopom v šov naj bi ji zagrozila, da se ne sme nobene ženske dotakniti.

Kaj pa bo na to rekel Slavičin fant?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:29 28. September 2015.

    FAJN :) Nova analiza.....<br /><br />http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/144670/kmetija-prve-spremembe-analiza-v

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.