Kaj se dogaja s Carlo Bruni?

Foto: Reuters Carla Bruni Foto: Reuters Carla Bruni
Je stres kriv za izgled Carle Bruni? Francoska prva dama te dni, ko se njen mož Nicolas Sarkozy bori za nov mandat, ni videti najbolje.
Oglej si celoten članek

Doslej smo bili vedno vajeni, da je Carla videti brezhibno, a zadnje tedne ne žari več tako zelo. Po tem, ko je vidno pretiravala z botokosom, nas je zdaj presenetila še z neurejenim videzom. Je morda kriv stres zaradi današnjih francoskih predsedniških volitev?

Carla je svojega moža Nicolasa pred dnevi podpirala med televizijskim intervjujem, kjer pa še zdaleč ni blestela. Francoska prva dama je bila videti utrujeno in neurejeno, izpod majice pa ji je kukal trebušček. "Že nekaj časa zelo slabo spi. Preživlja težke trenutke, saj ne more prenašati grdih besed, ki zadnje tedne letijo na Sarkozyja. Ni bila pripravljena na vse te napade," je pojasnil neimenovani vir in dodal, da mu kljub temu nudi popolno podporo. Danes bo znano, ali bo Sarkozy izvoljen za še en mandat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.