Kaj se je zgodilo s Simonom Cowllom?

Foto: Profimedia simon cowell Foto: Profimedia simon cowell Foto: Profimedia simon cowell Foto: Profimedia simon cowell Foto: Profimedia simon cowell
Močno je shujšal.
Oglej si celoten članek

Žirant britanskega X Factorja, Simon Cowell, je z vegansko dieto shujšal za devet kilogramov. Na poletno zabavo v muzej Victoria and Albert Museum je zvezdnik prišel v odprti srajci in z nasmehom do ušes. 59-letni je upravičeno lahko ponosen na svoj dosežek in vitkejšo postavo, pa tudi na svojo spremljevalko 41-letno, Lauren Silverman.

Spodnja fotografija je bila posneta septembra lani, v zgornji galeriji pa si lahko ogledate njegove najnovejše posnetke.

Foto: Profimedia simon cowell

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.