Kaj se je zgodilo z Mario Shriver?

Foto: Profimedia maria shriver Foto: Profimedia maria shriver Foto: Profimedia maria shriver Foto: Profimedia maria shriver Foto: Profimedia maria shriver Foto: Profimedia maria shriver
Nečakinja Johna F. Kennedyja pretiravala z lepotnimi posegi?
Oglej si celoten članek

Nekdanjo prvo damo Kalifornije, novinarko in avtorico, Mario Shriver, so ujeli na sprehodu s hčerko Katherine, ki se je pred kratkim poročila z igralcem Chrisom Prattom, in sinom Christopherjem. 63-letnica je bila videti spremenjena, kot bi malo pretiravala z lepotnimi posegi (posnetki v zgornji galeriji).

Na spodnji fotografiji Maria lani februarja:

Foto: Profimedia maria shriver

Sicer pa se je o Mario veliko pisalo leta 2011, ko je razkrila, da se z možem, Arnoldom Schwarzeneggerjem, razhajata, ker je skočil čez plot in s hišno pomočnico spočel otroka. Zvezdnica je sicer že šest let v zvezi s političnim svetovalcem Mattom Dowdom, ki je pri drugi kampanji za guvernerski stolček pomagal Arnieju.

Ena novejših fotografij zvezdnice:

Foto: Profimedia maria shriver

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:28 16. Oktober 2019.

    Gre pač po poti tistih,kateri imajo preveč denarja in mislijo,da bodo ušli naravnim procesom,ampak v večini po večkratnih posegih izgledajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.