Kaj se skriva v torbicah žurnalovk?

Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice Foto: Mira Ćirović Torbice
Povprečna ženska v svojem življenju zapravi več kot 4000 evrov samo za torbice, je pokazala ena od raziskav, ki so jo namenili modnemu dodatku, ki ga ženske nujno potrebujemo, moški pa nikakor ne razumejo.
Oglej si celoten članek

Pet dnevnih, tri večerne, dve za v službo, ena za nakupovanje, dve športni, dve za potovanje in eno za na plažo – veste, o čem govorimo? Če boste pogledali v omaro povprečne ženske, boste tam zagotovo našli vsaj približek števila torb z omenjenega seznama.

Triinštirideset odstotkov žensk v torbici nosi par spodnjih hlačk, pa je pokazala raziskava britanskega podjetja, ki proizvaja spodnje perilo Sainsbury’s Lingerie. Vsaka ženska ima v svoji torbici nabor potrebščin, ki jih nujno potrebuje.

Vas zanima, kakšni zakladi se v resnici skrivajo v ženski torbici? Nekaj naključno izbranih sodelavk smo prosili, ali nam lahko pokažejo, kaj se skriva v njihovih torbicah. Ujeli smo jih nepripravljene.

Koliko parov spodnjih hlačk smo razkrili? Skrite zaklade žurnalovk si oglejte v fotogaleriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.