Kaj se zgodi, če imaš namišljeno ženo?

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Prihodnji teden v kinematografe prihaja romantična komedija Moja neprava žena, v kateri se Adam Sandler pretvarja, da ima ženo, s katero ni srečen. A njegov načrt se izjalovi, ko se resnično zaljubi.
Oglej si celoten članek

Adam Sandler se je v komediji Moja neprava žena prelevil v plastičnega kirurga Dannyja, ki z lažjo o nesrečnem zakonu osvaja nove ženske. Ko vendarle spozna dekle svojih sanj, ga je sram priznati resnico, zato si izmisli izgovor o skorajšnji ločitvi.

 

Oglejte si napovednik za film in galerijo.

Za večjo prepričljivost zaprosi sodelavko Katherine, da bi igrala njegovo namišljeno (kmalu bivšo) ženo. A ker ima laž kratke noge, se Danny znajde v neobvladljivem kaosu laži in prevar.

Dennis Dugan, režiser komedij Gasilca pred oltarjem in Odrasli, je vlogo Adamove neprave žene zaupal Jennifer Aniston, v filmu pa boste med drugim lahko videli še Nicole Kidman, Brooklyn Decker, Bailee Madison, Antoinette Nikprelaj in Nicka Swardsona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.