Kaj se zgodi, če vlada uzakoni vse zločine

Foto: Karantanija cinemas Očiščenje Foto: Karantanija cinemas Očiščenje Foto: Karantanija cinemas Očiščenje Foto: Karantanija cinemas Očiščenje Foto: Karantanija cinemas Očiščenje Foto: Karantanija cinemas Očiščenje Foto: Karantanija cinemas Očiščenje
Konec julija v naše kinematografe prihaja triler Očiščenje, v katerem je glavno vlogo prevzel Ethan Hawke.
Oglej si celoten članek

Ker Ameriko vse pogosteje pretresajo zločini in ker so zapori prenapolnjeni, se je vlada odločila, da bo uzakonila 12-urno obdobje, v katerem so zakoniti vsi zločini, vključno z umorom. Policije v tem času ni mogoče priklicati. V bolnišnice se ni mogoče zateči po pomoč. To je noč, v kateri se smejo državljani brez strahu pred posledicami obrniti drug proti drugemu. Na to noč, ki jo vsako leto pretreseta nasilje in epidemija zločinov, se ena družina bojuje z odločitvijo, kakšna bo postala, ko na njena vrata potrka obupan tujec.

Očiščenje je špekulativni triler, ki sledi poti družine v eni sami noči. Štirje ljudje bodo na preizkušnji in se bodo morali odločiti, kako daleč se bodo spustili, da bi se zaščitili, ko v njihov zaščiten dom vdre neizprosen zunanji svet.

Ko James (Ethan Hawke) in Mary Sandin (Lena Headey) najdeta v svoji hiši vsiljivca, ki je vdrl v njihovo ograjeno skupnost kljub vsakoletni popolni zapori, se začnejo odvijati dogodki, ki grozijo, da bodo vnesli razdor v njuno družino. Zdaj morajo James, Mary in njuna otroka Charlie (Max Burkholder) in Zoey (Adelaide Kane) preživeti noč, ne da bi se spremenili v pošasti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.