Kaj se zgodi s hrano, ki jo skuhajo v MasterChefu?

Ne le tekmovalci in sodniki, tudi hrana buri duhove gledalcev kuharskih oddaj in šovov.Predvsem tista, ki naj bi jo zavrgli.
Oglej si celoten članek

Gledalci kuharskih šovov se že od šova Gostilna išče šefa razburjajo na tem, kam romajo ostanki. Polemika se je ponovno vnela po včerajšnji oddaji MasterChef Slovenija, ko so tekmovalci na izločitvenem testu morali popolno ocvreti čim več piščančjih krač. Tekmovalci so jih po naši oceni ocvrli več kot 100, zato smo na Pop TV poslali vprašanje, kaj se je zgodilo z vsemi temi kračami in tudi s hrano na splošno, ki jo pripravljajo v šovu? 

Tiskovna predstavnica Ula Podojstršek nam je prijazno odgovorila: "Eno izmed temeljnih načel šova MCS je spoštovanje do hrane. Predvsem Binetovo (Volčič op. a.) poslanstvo je spoštovanje do hrane: 'Nikakor ne maram površnosti, ne prenesem izgovorov za napake, najbolj pa me iztiri nespoštljiv odnos do hrane in sestavin, kar se odraža tudi v preveč odpada pri kuhi. Spoštovanje do hrane je osnova, ki enako velja za ljubiteljske in profesionalne kuharje.' Hrano (ki je primerno obdelana), na koncu ocenjevanja poje številčna produkcijska ekipa."

Če to ni trenutno najbolj slastna služba v državi!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 19:48 11. April 2018.

    Sploh mi je ta poklic odvraten do skrajnosti, kogar veseli to je drugo, nočem kvariti veselja, poglejte une kračke, predstavljajte …

  • 14:34 10. April 2018.

    Pa kaj se ta Binč nekaj napihuje okrog hrane kak bo on to pa to gledal. Tisti, ki smo v …

  • 14:21 10. April 2018.

    Ko smo jedli Volčičevo hrano , en teden nismo mogli srat , zaradi posebnih dodatkov.Navidezna estetika ni vse.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.