Kaj si je naredil Victorijin angelček?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Manekenka Hilary Rhoda je presenetila s fotografijo, na kateri je njen hrbet videti vse prej kot manekenski.
Oglej si celoten članek

Hilary Rhoda, ki je eden izmed Victorijinih angelčkov, je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri je njen hrbet videti hudo opečen in lisast. Manekenka je pojasnila, da ima v hrbtu kronične bolečine, ki jih je poskušala odpraviti s starodavno azijsko terapijo s podtlakom, ki ga ustvarijo posebni kozarci, imenovani ventuze. Gre za tako imenovani cupping, ki je med zvezdnicami zelo priljubljen. Terapevt kozarce segreje in jih polaga na kožo stranke. Pri tem nastane podtlak, ki podkožje povleče v kozarec in tako spodbudi krvni pretok, zmanjša vplive stresa in bolečine.

In ravno zaradi bolečin je po terapiji posegla tudi Hilary, ki je ob tem na Instagramu zapisala: "Bo to pozdravilo kronične bolečine v hrbtu? Upam." Poznavalci in strokovnjaki sicer trdijo, da cupping pomaga tudi pri bolečinah v mišicah, odpravljanju celulita in pri lajšanju depresije.

Na to terapijo prisegajo tudi igralke Jennifer Aniston, Lena Dunham in Gwyneth Paltrow, modna oblikovalka Victoria Beckham in tenisač Andy Murray.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.