Kaj skriva Brad Pitt?

Foto: Profi
Foto: Profi
Brad Pitt si želi več zasebnosti.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Brad Pitt Angelina Jolie že od prvega dne ločitvenega postopka dovoljuje, da so dokumenti javnega značaja, s čimer pa se Brad Pitt ne strinja. Igralec je svoje odvetnike prosil, če bi se lahko skupaj z Angelino in njenim odvetnikom dogovorili, da bi bili vsi ločitveni dokumenti zasebnega značaja. Brad namreč meni, da je ločitev že sicer zelo težko obdobje za otroke, a meni, da bi bilo lažje, če se zadeva ne bi nenehno pojavljala v medijih.

V izjavi, namenjeni sodišču je Brad zapisal: "Z Angelino se nisva mogla dogovoriti o razporedu skrbništva, zato bom vložil zahtevo za dogovor o skrbništvu. Zelo sem zaskrbljen, saj menim, da lahko informacije javnega značaja povzročijo nepopravljivo škodo na najinih otrocih. Da bi jih zaščitil, prosim, da vse informacije, povezane s skrbništvom, zapečatite."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.