Kaj skriva Kate?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Z britanskega dvora naj bi v prihodnjih tednih sporočili lepo novico.
Oglej si celoten članek

Dolgoletna prijateljica vojvodinje Catherine, Jessica Hay, je za avstralsko revijo New Idea razkrila, da je Kate noseča. Po njenih besedah naj bi tokrat javnost seznanili malce kasneje kot v prvi nosečnosti, ko so veselo novico potrdili potem, ko je morala Kate na začetku nosečnosti zaradi težav v bolnišnico. 

"Od več njunih prijateljev sem slišala, da je noseča in da bodo novico uradno objavili čez nekaj tednov," je za avstralsko revijo dejala Hayjeva. "Njen obraz je polnejši tako kot na začetku prve nosečnosti. Poleg tega spreminja svojo pričesko, s čimer bi lahko želela zakriti okrogloličnost," znake nosečnosti išče Hayjeva in dodaja, da se na zadnjih javnih nastopih Kate na vso moč trudi, da bi zakrila pogled na svoj trebušček. 

In zakaj bi verjeli Hayjevi? Govorice o tem, da naj bi bila Kate noseča, namreč krožijo že dlje časa in so se do sedaj vedno izkazale za napačne. Kot poročajo tuji mediji, pa bi v tokratni "potrditvi" lahko bilo zrno resnice. Jessica Hay je namreč že prvič medijem potrdila, da je Kate Middleton noseča, še preden je uradno prikimal tudi britanski dvor. Če se je tudi tokrat izkazala za zanesljiv vir, bo tako znano v nekaj tednih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.