Kaj so povedali ta teden?

Foto: Žurnal24 Otroci so menda prave male nadloge. (Foto: Flynet) Foto: Žurnal24 "Mami, ti si Lady Gaga, ker si blond in modna," je triletni Liam povedal svoji m Foto: Žurnal24 "Koliko je star? Videla sem eno fotografijo, na kateri je videti nevaren. Všeč m Foto: Žurnal24 "Tvoj kolagen je starejši od Lindsay. Spravi se na nekoga svoje starosti. Ojej, Foto: Žurnal24 "Ni hujšega kot jokati, medtem ko imate na nosu 3D očala," je po ogledu animiran Foto: Žurnal24 "Mike je bil zgrožen nad Aceovo opravo," je povedala Carrie Underwood, ki je na Foto: Žurnal24 "Zmagujeta," je o svojih provokativnih opravah na teniškem igrišču povedala Venu Foto: Žurnal24 "Medtem ko so druge igralke, ki mogoče niso tako privlačne in fotografirajo svoj Foto: Žurnal24 "Obožujem, kadar ležim in me nekdo drgne," je o potrebi po masaži povedala Leigh Foto: Žurnal24 "Mel je besedi ku*ba in črnuh ukradel od Lil Waynea. To je hip hop," je o Melovi
Mel Gibson je bil ta teden vsekakor v središču pozornosti, Courtney Cox pa je priznala, da ji je všel Robert Pattinson. Pa poglejmo, kaj so ta teden izjavili slavni.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.