Kaj tiči za tetovažo "podpičje"?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
V zadnjem času se je veliko ljudi odločilo za prav posebno tetovažo – podpičje. Nov trend?
Oglej si celoten članek
 

It didn't even hurt that bad #firsttattoo #semicolonproject

A photo posted by Kierstin Madewell (@kmade_well) on Jun 29, 2015 at 3:11pm PDT

 

Organizacija Project Semicolon je osebe, ki so ali trpijo za depresijo ali imajo strahove, pozvala, da na svoje zapestje narišejo ";". Mnogi so se odločili kar za tetovaže. Fotografije teh tatujev so sedaj preplavile splet.

S to tetovažo je ločilo postalo simbol strahu, izgubljene ljubezni, samomorilskih misli, depresije, žalosti, duševnih ran …

Organizacija želi s to akcijo sporočiti, da ljudje, ki doživljajo težke čase, niso sami in da je treba v javnosti sprožiti diskurz o tem, kako težko je živeti z duševnimi težavami, depresijo in negativnimi mislimi. "Podpičje pisec ponavadi uporabi takrat, ko želi končati stavek, a se nato odloči, da ga ne bo. Pisec si ti, stavek pa je tvoje življenje,“ pravijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.