Kaj želi povedati DiCapriu?

Foto: Toni_Garrn/Instagram
Foto: Toni_Garrn/Instagram
Nekdanja spremljevalka Leonarda DiCapria je objavila pomenljivo fotografijo. Želi bivšemu kaj sporočiti?
Oglej si celoten članek

Toni Garrn in Leonardo DiCaprio sta se v začetku decembra razšla po letu in pol zveze. Manekenka se je odpravila celiti rane v mehiško letovišče Tulum. Od tam je v svet poslala pomenljivo fotografijo, pod katero je zapisala, da uživa na oddihu. 

Pri tem je uporabila angleško besedo cocky, ki lahko pomeni domišljav. Bolj vulgaren pomen se nanaša na moški spolni organ, ob katerem - sicer narejenem iz peska - se je lepotica tudi fotografirala. Verjetno pa se je le spretno poigrala z besedami, saj je na koncu objave zapisala ime slovitega letovišča Coqui Coqui, v katerem se razvaja. 

Mogoče je pa samo želela sporočiti DiCapriu, kje jo lahko najde. Ne bi bilo prvič, da bi se igralec vrnil v objem nekdanje. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.