Kakec skrila v torbico in obnorela moške

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Kanadčanka Makela je, potem ko je na twiterju izdala, kako je na zmenku svoj kakec skrivala v torbico, med moškimi postala hudo zaželena.
Oglej si celoten članek

Prav ste prebrali. Makela je s svetom delila zgodbo o ponesrečenem prvem zmenku, ki je hitro postala viralna. Zmenek je lepotica zaključila pri izbrancu doma, a se je zataknilo, ko je tam opravila veliko potrebo. Straniščna školjka namreč ni splakovala, zato je Makela v paniki kakec zavila v toaletni papir in ga pospravila v torbico.

Čeprav bi kdo mislil, da se jo bodo po bizarnem priznanju moški izogibali, je postala prava spletna senzacija, vabila na zmenke pa kar dežujejo. "Briga me, če si pokakanka, izgledaš fantastično," se glasijo komentarji. Vas zanima, kako se je zgodba končala? Stranišče je kasneje delovalo in Makela je lahko odplaknila svoj kakec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:40 31. Marec 2016.

    Kaj sem ravnokar prebral in čemu mi je bilo tega treba?

  • 08:53 31. Marec 2016.

    To že ni bil kakec, ampak ogromen drek, da ga ni moglo odplakniti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.