Kako bolan je mali princ v resnici?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Dance skrbi za zdravje sina princa Joachima.
Oglej si celoten članek

Danski mediji ugibajo, kako hudo bolan je dveletni sin princa Joachima in princese Marie. Princesa je namreč zaradi njegove bolezni odpovedala potovanje v tujino, kar, če gre res le za prehlad, kot trdi dvor, ni v navadi.

Je dveletnik spet doživel napad?

Henrik je moral na začetku leta med obiskom ZDA na urgenco, ker je imel težave z dihanjem. Menda zaradi dehidracije in bronhitisa. Stanje je bilo tako resno, da, poročajo mediji, Marie in Joachim ne želita več živeti na dvorcu sredi podeželja, ampak v mestu, kjer so zdravniki na dosegu roke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.