Kako do seksi postave Elle Macpherson

Foto: EPA
Foto: EPA
Manekenka Elle Macpherson je na podelitvi zlatih globusov blestela v beli obleki, ki je čudovito poudarila njeno popolno postavo. Za njo so se obračale tako moške kot ženske glave, vse pa zanima eno: kako za vraga ji to uspeva?
Oglej si celoten članek

Elle pravi, da je prvi korak do sanjske postave dobro počutje. "Dekleta, poslušajte. Zabavajte se. To je prvo pravilo. Ukvarjajte se s športom, ki je zabaven, in se ne obremenjujte s svojo postavo, raje se osredotočajte na to, kako se počutite. Sama se strogo držim tega pravila in vsako jutro se najprej vprašam: kako se počutiš?" je razložila 47-letna supermanekenka.

Drugi korak je, pravi Elle, da se ukvarjajte tudi z individualnimi športi in športi v naravi. "Sem Avstralka, zato obožujem šport na prostem. Rada surfam, smučam na vodi in na snegu, jaham, hodim v hribe ..." Najpomembnejše pri vsem pa je, da se ne obremenjujete z dietami, dodaja Elle. "Danes sem imela za kosilo perutničke in pomfri, bila sem tako lačna," je na dan Globusov priznala zvezdnica. "Zabavajte se, zabavajte se in še enkrat zabavajte se," je zaključila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.