Kako do seksi ritke Jennifer Lopez

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Čeprav je mati narava Jennifer Lopez podarila čudovite obline, to še ne pomeni, da jih ji ni treba vzdrževati. Zvezdnica mora za svojo seksi ritko pošteno garati.
Oglej si celoten članek

Ameriška revija Shape je s pomočjo Jenniferinega osebnega trenerja Gunnarja Petersona in fitnes strokovnjakinje Kathy Kaehler, ki je z zvezdnico sodelovala več let, razkrila, kako dobiti zapeljivo zadnjico, kakršno ima J. Lo. 

"Če hočete izboljšati videz, obliko in čvrstost svoje zadnjice, boste to najbolje in najhitreje dosegle z izpadnimi koraki in počepi. Pri tem pa nujno uporabljajte uteži! Uteži so zelo pomembne," je razložil Peterson. Z njim se strinja tudi Kaehlerjeva, ki še dodaja: "Osredotočite se na tiste vaje, pri katerih bo delalo največ mišic. Več mišic boste obremenile, bolje bo," je njen nasvet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.