Kako kombinirati vzorce?

Foto: Žurnal24
Da so letošnjo pomlad in poletje zelo modni vzorci, smo že pisali. A kaj morate vedeti, da jih boste pravilno kombinirali? Nekaj malega že.
Oglej si celoten članek

Eva in Jennifer sta vlogo stilistke opravili dobro.

Letos si lahko privoščite veliko barv in hkrati drznosti: izbirate lahko med cvetličnimi vzorci, motivi iz narave, umetniškimi potiski, fantazijskimi liki ter pestro izbiro geometrijskih podob.

A kaj morate vseeno vedeti o vzorcih?
Ob poplavi vzorcev se lahko kaj hitro zgodi, da se v njih dobesedno ''utopite''. Da ne bo temu tako, vam bomo zaupali nekaj kratkih napotkov, ki bodo preprečili vzorčasto katastrofo. Torej:
  • Vzorcev ne kombinirajte z drugimi vzorci.
  • Vzorčast motiv izberite le na enem kosu garderobe, ki ga nosite skupaj z enobarvnimi oblačili.
  • Pozorni bodite tudi pri kombiniranju vzorcev in drugih enobarvnih kosov oblačil: enobarvni kos naj bo barvno usklajen z vzorcem. Najbolje bo, da izberete eno od barv, ki je že na vzorcu. Če ste zelo natančni in radi v trendu, vam predlagamo, da izberete barvo podlage vzorca.
  • Manjši in bolj drobni vzorci ter večji in naravni motivi zelo dobro delujejo tako na spodnjih kot na zgornjih kosih oblačil.
  • Divje in še posebej geometrijske vzorce raje nosite le na zgornjih kosih oblačil. (Če bi vseeno radi ustvarili opazen geometrijski videz, bo najbolje, da oblečete lahkotno obleko, ki jo krasijo taki vzorci, kombinirajte pa jo z enobarvnimi dodatki.)

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.