Kako lep nov posel Zale in Gašperja!

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Tako kot številni znani Slovenci sta si tudi Zala in Gašper v teh koronskih časih omislila nov posel.
Oglej si celoten članek

Znani Slovenci svoje ime dobro iztržijo tudi za svoje blagovne znamke in izdelke, ki v teh koronskih časih rastejo kot gobe po dežju. Nastopov ni in treba se je znajti. Od zaščitnih mask, krem, mikrofonov, copat in notesnikov do prav posebne kolekcije, ki sta jo ustvarila naša priljubljena evrovizijska zvezdnika Zala in Gašper.

Zala in Gašper sta se namreč odločila, da bosta svojo novo skladbo Sto idej pospremila z linijo puloverjev. Kot sta zapisala na Instagramu, pa sta se, namesto, da bi naročila kup kitajskih puloverjev in nanje natisnila logo skladbe, odločila za drugačen pristop. Ker sta ljubitelja mode iz druge roke in pa velika podpornika domačih ustvarjalcev, sta umetnico Nano Irgolič prosila, da izbere deset različnih rabljenih, a lepo ohranjenih puloverjev in nanje izveze logo nove skladbe Sto idej. Tako bo vsak pulover ponovno ljubljen, ročno izvezen v Sloveniji in unikaten, sta še zapisala. Cena enega je 95 evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:50 10. December 2020.

    Vse preveč je takih "znanih" slovenceljnov, ki nimajo česa ponudit, razen samopromocije.

  • 08:21 10. December 2020.

    To sta dva debila in še večji debili jima nasedajo.

  • 07:47 10. December 2020.

    Hebo vas "znani" Slovenci!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.