Kako me je ločitev spremenila v Megan Fox

Foto: 24sata.hr
Foto: 24sata.hr
Marissa je bila prepričana, da mora kot dobra žena in mati izgledati na določen način. Ko se je naposled le ločila, je ugotovila, da je lahko to, kar je. Sedaj ima 11 tetovaž in sedem piercingov.
Oglej si celoten članek

Po nedavni preobrazbi je Marissa Pool (29) deležna kar nekaj pohval na račun svojega videza. Največkrat ji ljudje rečejo, da je podobna slavni igralki Megan Fox

"Bila sem izgubljena v svoji koži. Mislim, da se to zgodi veliko ženskam v zakonu, ko postanejo matere," je povedala za Daily Star.

Marissa je imela svetle, kratke lase, po sporazumni ločitvi pa se je vrnila k stvarem, ki jo zares osrečujejo. "Bivšega moža sem spoznala pri 17 letih. Odkar nisva več skupaj, se počutim, kot da sem dobila nazaj del sebe. Sedaj imam dolge, temne podaljške, naličim se tako, kot jaz hočem," je še povedala in se z novim videzom pohvalila na družbenih omrežjih.

Foto: 24sata.hr Marissa Pool Z nekdanjim možem si delita dva otroka in prepričana sta, da je ločitev boljša tudi zanju. "Otroka si zaslužita več," je zatrdila.

Poročena sta bila skoraj šest let in Marissa pravi, da se danes počuti odlično navznoter, kot tudi navzven. "Vse mame spodbujam, da si čez dan vzamejo nekaj časa zase. To je zelo pomembno in vaš čas je treba ceniti. Sedaj rabim eno uro za urejanje pričeske in počutim se kot prava jaz," je še povedala Marissa, ki se danes oblači popolnoma drugače in se ponaša z 11 tetovažami ter sedmimi piercingi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:24 18. December 2022.

    V glavi ima tolko kot prej in nič več. Sam kaj ko moški padejo na joške in riti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.