Kako model rešuje težave s tamponom

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Manekenka Chrissy Teigen je v nedavni oddaji Modna policija razkrila več, kot smo hoteli slišati.
Oglej si celoten članek

Chrissy Teigen je bila nedavno gostja v priljubljeni oddaji Modna policija (Fashion Police), kjer se je z voditeljico Joan Rivers razklepetala o svojih modnih navadah. Pri tem pa je zaročenka r 'n' b pevca Johna Legenda razkrila malce preveč; povedala je, da nikoli ne nosi spodnjega perila.

A manekenka je šla še dlje. Ko jo je Joan vprašala, kaj stori ob tistih dneh v mesecu, če nosi tampon, ji je Chrissy podala preprosto razlago. Če je sama in nima snemanja, si vrvico zatlači v zadnjico. Če pa je takrat ravno na delu, ji asistentka vrvico odreže s škarjami. Mamljivo opravilo, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.