Kako naj moški nosijo džins

Foto: Diesel zivljenje 22.10.13. Diesel, foto: Diesel
Znebite se starih mitov, da je džins primeren le za prosti čas. Z njim lahko namreč ustvarite kombinacijo za vsako priložnost.
Oglej si celoten članek

Pri XYZ so pripravili modni vodič s stilskimi nasveti, kako kombinirati džins, da ga boste lahko nosili tako v prostem času kot na delovnem mestu ali za večerno zabavo. Preberite, na kaj morate biti pozorni pri izbiri džinsa.

Za v službo temnejše

Džins za v službo naj bo klasičen in nevpadljiv. Priporoča se raven kroj in čim manj detajlov. Pri izbiri barve imejte v misli le to – temnejše je boljše. Kombinirajte s suknjičem, pod njim oblecite volneno jopico, za piko na i pa dodajte kravato. "Če bi radi izrazili svojo modno plat, zavihajte hlačnice in pokažite temne elegantne nogavice," svetujejo stilisti XYZ.

Lahkotno in ležerno

Džins za prosti čas ima veliko obrazov. Izberite modno športno kombinacijo. Če želite izstopati, se odločite za drzen džins v svetlejši barvi z rahlim učinkom beljenja. Volumen ustvarite z nešteto sloji zgornjih kosov, pri izbiri obutve pa ste lahko precej nekonvencionalni. Kombinacija džinsa za prosti čas je precej odvisna od tega, kaj želite s svojim videzom sporočiti okolici.

S kančkom glamurja

Za večerno zabavo bo prava izbira džins s kančkom glamurja. Za noč dogodivščin je pomembno, da se čutite privlačne in da se v oblačilih počutite udobno. "Vaš večerni džins mora zasijati v vsem svojem blišču. Odločite se za siv raztrgan džins, ki ga nadgradite z belo srajco z zakovicami in rockersko jakno," svetujejo stilisti. Dodajajo, da pri tem ne pozabite na modne dodatke, ki so za večerni izhod nujni, zato pri njihovi izbiri ne skoparite. Za dodatek urbane note si na glavo poveznite pleteno kapo.

Poigrajte se z dodatki

K džinsu se podajo skorajda vsi modni dodatki, odvisno od tega, kakšen videz želite izpostaviti. Eleganco bo poudaril metuljček na srajci ali klasičen črn pas, poigrate pa se lahko tudi z naramnicami. Odštekano barvite za prosti čas in nevpadljive, sive, rjave ali črne za v službo ali večerni izhod.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.