Kako najti mobilni telefon, če je zvok izključen

Foto: Profimedia
Poznate ta trik?
Oglej si celoten članek

Založili ste telefon, najti pa ga ne morete niti s pomočjo drugega, ker je zvok izključen. V takšni situaciji se je znašel verjetno že vsak.

Kaj storiti?

Obstaja rešitev, za katero pa vedo le redki. Če imate mobilnik znamke iPhone, se prijavite na stran icloud.com in izberite opcijo "iphone iskanje". Lokacija vašega mobilnika se bo pojavila na zemljevidu. Če boste izbrali "zazvoni", bo vaš telefon zazvonil, četudi je zvok izključen.

Uporabnikom androidov pa bo pomagala stran android.com/find. Prijavite se z Googlovim računom in povezali se boste s svojim mobilnim telefonom. Po kliku na gumb "zazvoni", se bo vaš telefon oglasil. Preko te strani lahko telefon celo zaklenete. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:58 25. April 2018.

    Tudi podatkovna povezava mora biti vzpostavljena (wifi, mobile data).

  • 17:48 25. April 2018.

    Uuuuuu slab clanek. Vec je faktorjev kot samo to da se vpises in tada bo zvonil. Lahko bi se malo …

  • 10:13 25. April 2018.

    Telefon mora biti priključen na omrežje, drugače ne dela.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.