Kako pogosto je treba menjavati brisače?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ali dovolj redno menjavate brisače?
Oglej si celoten članek

Naredimo konec eni najbolj perečih gospodinjskih debat vseh časom: Kolikokrat lahko uporabimo brisačo, preden jo moramo oprati?

Potrošniške in zdravstvene agencije svetujejo, da brisačo zamenjate najpozneje po četrti uporabi! Če boste brisačo uporabljali dlje časa, se bodo na njej začele nabirati bakterije in plesen, piše Women's heath.

Pomembno je tudi, kako brisačo obesite. Da bi se dobro posušila, jo razprite. Preden se stuširate, odprite vrata in prižgite ventilacijo, da zrak v kopalnici ne bi bil preveč vlažen. 

Kako pogosto pa vi menjavate brisače?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    20:31 28. Maj 2015.

    Naročnik članka: Združenje proizvajalcev pralnih praškov. :-)

  • 18:14 28. Maj 2015.

    Spoštovano uredništvo, ste morda pomislili, da je vprašljivo, kako so do sedaj generacije preživele v naravi brez vsakodnevnega menjavanja brisač? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.