Kako pogosto oprati nedrček?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Drage dame, prepogosto pranje nedrčkov ni priporočljivo.
Oglej si celoten članek

Prepogosto pranje nedrček uničuje, kar pomeni, da ga boste lahko kmalu vrgli v smeti, saj vam ne bo več nudil zadostne opore. "Pranje uničuje elastičnost blaga, ki je za oporo nujna,“ razlaga Lexie Sachs, ki se ukvarja z analizo kakovosti izdelkov.

Če se ne znojite veliko, potem vam nedrčka nikakor ni treba prati vsak dan. V tem primeru zadostuje, da ga operete po tretji uporabi. S tem se strinja tudi dermatolog Joshua Zeichner, ki svetuje pranje nedrčkov vsaj enkrat na teden

Če nedrčkov ne perete na roke, na pralnem stroju izberite najbolj nežno pranje, še bolje pa bo, če boste nedrček prali v posebni vrečki, da se ne bo poškodoval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:29 27. Maj 2017.

    Sploh ne, če ga ne nosiš :P :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.