Kako povečati seksualni apetit

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Veliko parov po določenem času doeseže točko, ko seks in posteljne dogodivščine postanejo rutina. Če ste se začeli dolgočasiti, ni čas za paniko, temveč čas za spremembo taktike.
Oglej si celoten članek

Spremenite spolne navade

So vaše seksualne navade postale predvidljive? Čas je za spremembe, predlagamo takšne, ki gredo povsem v novo smer. Če denimo seksate v temi, naslednjič prižgite luči! Če se najraje poigravate zvečer, od zdaj naprej to počnite zjutraj. Če je stalna lokacija spalnica, se preselita na kuhinjski pult. Možnosti je ogromno!

Pokažite mu ritko

Če ga zapeljujete v seksi perilu, se slecite. Obujte visoke pete in se povsem gole lotite gospodinjskih opravil. Brisanje prahu v Evinem kostumu ga bo povsem obnorelo.

Vzemita si čas

Čeprav naj bi bil seks spontan, si vzemita čas samo zase, dogovorita se, kdaj se bosta posvetila drug drugemu. Pred tem se lahko igrata vzburljivo igrico in si pošiljata poredna sms sporočila, o tem, kaj si bosta počela zvečer.

Podoživita preteklost

Se še spomnite, kako je bilo, ko sta se spoznavala? Metuljčki v trebuhu ... Začnita podoživljati tiste trenutke, organizirajta intimno večerjo, pojdita na romantičen sprehod med snežinkami, ... Ustvarita tisto vzdušje in spet bosta čisto nora drug na drugega.

Veliko se pogovarjajta

Nikoli ne zaspita jezna. Poskrbita za to, da se vedno o vsem pogovorita, da sta odkrita in iskrena. Pogovarjajta se tudi o stvareh, ki jih ne marata drug na drugemu, navade, ki vaju spravljajo ob živce. A ob tem ne pozabita omeniti pozitivnih stvari. To bo ohranjalo strast v vajinem razmerju.

Razvajajta svoje čute

Spremenita svojo spalnico v erotičen prostor, obdan s svilo in dišečimi palčkami. Skuhajta si večerjo, polno afrodiziakov, ki bo prebudila strast v vama in si jo privoščita med rjuhami. Ali pa se potopita v penečo kopel, polno eteričnih oljev. Vajin libido bo definitvno poskočil!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.