Kako povečati volumen las?

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
S temi triki bo vaša pričeska bolj bujna.
Oglej si celoten članek

Pravilna pričeska
Daljši, kot so lasje, težji so. To vpliva tudi na volumen. Če imate tanke lase, vam svetujemo krajšo pričesko, kot je na primer malo daljši paž.

Pramena
Pramena in uporaba različnih barvnih nians lahko optično pričarata več volumna. Pričeska bo takoj videti bolj razigrana in polna.

Pravilna nega
Uporabljajte čim manj različnih izdelkov. Dovolj bo, če si boste nabavili le šampon in balzam za tanke lase. Izogibajte se izdelkom "dva v enem“, saj ponavadi vsebujejo več sestavin, ki bodo las obtežili.

Sušenje
Mokre lase si skoraj do konca posušite tako, da glavo obrnete navzdol. Tako boste lase pri korenu dvignili, kar pomeni, da bo pričeska bolj bujna. Na koncu si s krtačo ali likalnikom zravnajte konice.

Razpršila za volumen
Obstajajo različni spreji, ki obljubljajo večji volumen. Uporabljamo jih na suhih laseh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.